Încercăm sa oferim persoanelor în căutare de produse auto, o soluție simplă si sigură!
 

Procesul prin care alegem produsele

Nu facem recenzii și nu recomandăm produse sponsorizate de la diferite firme. Nu acceptam nici un fel de „mită” pentru a alege anumite produse, același lucru aplicându-se și pentru mostrele gratuite.
În schimb, procesul nostru pentru crearea unei recenzii, urmează mai degrabă o abordare holistică.

Feedback-ul specialiștilor

Cine știe cel mai bine care produs auto funcționează și care nu? Persoanele care stau sub capotă, lucrând la mașinile lor cu un nivel crescut de interes și o mare atenție la detalii.
Pentru profesioniști și chiar și mecanicii „de weekend”, experiența practică acumulată cu părțile auto și accesorii este de cele mai multe ori cel mai bun indicator că acestea funcționează optim. Dacă o piesă sau accesoriu auto nu îndeplinește standardele, nu va apărea în articolele noastre, simplu, nu?

Aportul veteranilor din industrie

Părerile și recomandările care vin de la echipa noastră, sunt susținute de zeci de ani de experientă industrială și profesională. Dar nu ne oprim aici, nu, nu, mergem mai departe, căutăm și părerea altor experți din branșă, pentru a fi siguri că nu ne-a scăpat nimic.
Astfel, primiți o părere informată despre produsul de care aveți nevoie pentru autovehiculul dvs.

Vrei să știi mai multe?

Aveți intrebări legate de procesul nostru de selecție? Avem aceeași părere sau suntem în dezacord cu privire la una din recomandările noastre? Sau doar dorești să discutăm despre piese auto și mașini toată ziua? Scrie-ne aici .