Carprog | Tot ce trebuie sa stii pentru anul 2022!

Directorul Echipei De Recenzii

Cum Am Decis

1 Produse

4 Ore

6 Recenzii

De ce să ai încredere în noi?

DE CE SĂ AI ÎNCREDERE ÎN NOI?

Toate produsele recomandate au în spate o cercetare amănunțită a pieței, părerea experților și în cele mai multe cazuri experiența dobândită din contactul direct cu produsul. În acest fel, putem garanta pentru acuratețea ghidurilor noastre, ca dvs. să beneficiați de cele mai bune produse.

Citește mai mult

Carprog este un instrument special proiectat pentru a veni in ajutorul proprietarilor autoturismelor atunci cand doresc sa afle codul unui radio de masina, al bordului, al imobilizatorului si nu numai. Acest program permite utilizatorilor sa modifice kilometrajul, sa programeze calculoare de airbag sau chei si multe alte actiuni. In plus, Carprog are un procesor foate puternic si un set complet de drivere pentru interfete auto.

Model carprog recomandat in 2022:

Carprog

Carprog

Versiunea Full Carprog 8.21 cu 21 de adaptoare are urmatoarele functii:

 • Procesor puternic ce functioneaza pe 16 biti si un set de drivere complet pentru interfete auto;
 • Functii extra, adaptor cu 12 pini, programator cu imobilizatoare cu adaptor de antena pentru 125.134 Khz;
 • Diagnoza pe CAN si pe k-line;
 • Alimentarea prin cablu USB;
 • Software-uri avansate;
 • Functii reset airbag mult imbunatatita;
 • Functii de programare a cheilor;
 • Posibilitatea de a suporta noile borduri de Audi si airbag-uri noi;
 • Include multe autorizari noi;
 • Garanteaza functionare antenei pentru transportere.

Ce este un program CarProg si care este rolul acestuia

Programul CarProg functioneaza pe sisteme de operare Windows XP, Windows 7, 8 si 10 fara antivirus instalat. Acest program, in varianta de baza are un adaptor cu 12 pini, alimentarea se face prin cablul UTP, fiind proiectat si construit pentru a oferi clientilor un instrument universal cu mai multe facilitati, printre care se numara si dispozitiv universal pentru odometru, borduri, pentru reparatii ECU, radio masina, reparatii imobilizatoare, inclusiv functii avansate precum programarea microcontroller sau transporterelor chei, iar lista poate continua.

Detalii importante despre CarProg 8.21

Testerul CarProg are versiunile 8.21 si 10.05. In cazul versiunii 10.05, programul functioneaza fara sa fie activat, in timp ce versiunea 8.21 functioneaza online, insa trebuie activat gratuit dupa cumparare.

Softul oferit la achizitionarea produsului CarProg 8.21 trebuie folosit in mod deosebit, deoarece in cazul in care se va folosi alt software, hardware-ul din interior se va defecta si acest lucru nu este acoperit de garantia oferita de producator.

De ce trebuie să ții cont?

  Arată Cuprinsul