Anvelope iarnă 225 50 R17 | Care este cel mai bun model pentru 2022?

Anvelopa iarnă 225 50 R17 Continental

Anvelopa iarnă 225 50 R17 Michelin

Anvelopa iarnă 225 50 R17 Sumitomo

Directorul Echipei De Recenzii

Cum Am Decis

24 Produse

10 Ore

16 Recenzii

De ce să ai încredere în noi?

DE CE SĂ AI ÎNCREDERE ÎN NOI?

Toate produsele recomandate au în spate o cercetare amănunțită a pieței, părerea experților și în cele mai multe cazuri experiența dobândită din contactul direct cu produsul. În acest fel, putem garanta pentru acuratețea ghidurilor noastre, ca dvs. să beneficiați de cele mai bune produse.

Citește mai mult

Pentru ca din anul 2011 Codul Rutier obliga toti conducatorii auto sa isi schimbe anvelopele de vara cu unele de iarnă in conditiile in care temperatura este mai mica de 7 grade Celsius, acestia trebuie sa se supuna regulilor si sa aleaga un set de anvelope care sa le garanteze siguranta pe sosele indiferent de anotimp. Anvelopele de iarnă se aleg in primul rand in functie de dimensiuni, iar cele cu latimea de 225 mm, inaltimea de 50 mm si diametrul de 17 inchi sunt destul de usor de gasit, piata abundand de cauciucuri de iarnă cu aceste dimensiuni, de buna calitate. Prin calitate conducatorii auto trebuie sa inteleaga nu numai un pret bun, un brand cunoscut, ci si intrunirea unor criterii de achizitie foarte importante.

Cele mai bune anvelope de iarnă 225 50 R17 – Recomandari:

Anvelopa iarnă 225 50 R17 Continental

Alegerea Editorului

Anvelopa iarnă 225 50 R17 Continental

Conducatorii auto care cauta cea mai sigura anvelopa de iarnă de dimensiunile 225/50 R17 pot opta pentru modelul Continental Winter Contact, care asigura performante maxime la franare in orice conditii, pe timp de iarnă. Compusii pe baza de siliciu asigura aderenta pe asfaltul ud si o performanta excelenta la franare. In plus, aceasta anvelopa isi dovedeste flexibilitatea indiferent de vremea de afara, transmitand forte de franare catre carosabil, fie el ud, acoperit cu gheata sau cu zapada.

Gratie tehnologiei Liquid Layer Drainage se reduce distanta de franare pe drumuri acoperite de gheata, iar gratie sistemului cu canale si caneluri numeroase, se elimina apa de pe amprenta sol a anvelopei, ajutand la franarea pe drumuri acoperite de gheata. De aceea acest model de anvelopa este considerat a fi cel mai sigur, pentru ca elimina pericolul franarii deteriorate de gheata ce se topeste.

In plus, la fabricarea acestei anvelope a fost folosita tehnologia Snow Curve+, pentru o manevrabilitate foarte buna pe carosabilul acoperit cu zapada. Noua anvelopa va creste intercalarea anvelopei cu zapada prin noua tehnologie folosita de cei de la Contiental.

Anvelopa de iarnă are un indice de sarcina 98, ceea ce inseamna ca suporta o greutate maxima de 750 de kilograme atunci cand este umflata la presiunea recomandata. Indicele de viteza H sugereaza faptul ca masina echipata cu aceste anvelope poate atinge in conditii de siguranta valoarea de 240 de km/h. Anvelopa beneficiaza si de protectie la janta, fiind ranforsata, are o clasa de aderenta pe suprafete umede foarte buna, fiind incadrata in categora B si produce un nivel de zgomot sub media europeana, de doar 72 db.

Anvelopa iarnă 225 50 R17 Michelin

Cel Mai Popular

Anvelopa iarnă 225 50 R17 Michelin

Cea mai populara anvelopa care se incadreaza in dimensiunile 225/50 R17 este modelul Michelin Alpin 6, caracterizata prin fiabolitatea proprietatilor de aderenta si prin franarea excelenta pe zapada, stabilitate si usurinta controlului pe asfaltul umed. Functionarea fara probleme si confortul acustic, precum si capacitatea de a optimiza consumul de carburant al autoturmsului sunt alte calitati importante ale acestei anvelope.

Cercetarile in domeniu au dus la o serie de inovatii menite sa contrasteze cu realizarile concurentilor, printre care si aceasta anvelopa, care poate concura cu orice model al concurentilor Dunlop, Goodyear, Continental, Pirelli sau Bridgestone. Avand  o lamelare ridicata a sectiunii centrale a benzii de rulare, anvelopa va avea si o aderenta optima pe directia transversala si longitudinala.

In plus, amestecul de cauciuc ce include polimeri si plastifianti speciali cu silicon de cea mai buna calitate imbunatateste tractiunea pe zapada si proprietatile de aderenta la suprafete umede si uscate, precum si cresterea eficientei consumului de combustibil si rezistentei la uzura a benzii de rulare.

Mai mult decat atat, anvelopa este rezistenta la inghet si poate fi manevrata in cele mai bune conditii la temperaturi scazute. Gratie tehnologiilor de ultima generatie, cumparatorii beneficiaza de maxima siguranta si control pe zapada folosind aceste anvelope de inalta calitate.

Avand un indice de sarcina 98, anvelopa poate sustine o greutate de 950 de kilograme. Cu un indice de viteza V, masina poate atinge o viteza de 240 km/ h in conditii de maxima siguranta, chiar si iarnă, pe zapada si gheata.

Anvelopa iarnă 225 50 R17 Sumitomo

Cel Mai Ieftin

Anvelopa iarnă 225 50 R17 Sumitomo

Cea mai ieftina anvelopa de buna calitate cu dimensiunile 225/50 R17 apartine producatorului deja celebru Sumimoto. Este vorba despre o anvelopa ranforsata, cu un design optimizat al profilului, ideal pentru sezonul rece, cu un numar mare de santuri laterale care asigura o mai buna aderenta pe zapada si pe gheata.

In alta ordine de idei, aceasta anvelopa are in compozitie un compus de silica ce asigura  o mai buna manevrabilitate pe carosabilul umed. Fiind potrivita pentru iarnă, anvelopa are un indice de sarcina 98, ceea ce inseamna ca suporta o masa maxima de 750 de kilograme, daca este umflata in mod corespunzator.

Fiind o anvelopa de buna calitate are un indice de viteza V, ceea ce inseamna ca poate sa prinda viteze de pana la 240 de km/h. Clasa de eficienta cosum este E, determinand un consum de 6-7 litri de carburant la suta de kilometri, iar clasa de aderenta pe suprafete umede C este o alta caracteristica foarte buna, sugerand un grad de aderenta exceptional.

Aceasta este o anvelopa ranforsata, ceea ce inseamna ca are un strat superior de cauciuc care asigura o masa maxima admisa mult mai mare decat cea sugerata in descriere. Cu un nivel de zgomot de doar 70 de decibeli, mult sub media europeana, aceasta anvelopa se va dovedi o alegere potrivita a cumparatorilor.

Anvelopa iarnă 225 50 R17 Viking

Anvelopa iarnă 225 50 R17 Viking

Urmand sfaturile specialistilor si fiind foarte atenti la caracteristicile anvelopelor din descrierea online a acestora sau sub forma unor simboluri si inscrisuri de pe flancul acestora, cumparatorii pot face cea mai buna alegere in acest sens.

Cu alte cuvinte, alegerea anvelopei de iarnă depinde de indicele de sarcina sau de incarcare, ce masa maxima poate sustine anvelopa atunci cand este umflata in mod corespunzator, dar si ce viteza poate atinge masina echipata cu aceste modele si chiar stilul de sofat al conducatorilor auto.

Anvelopele de iarnă trebuie sa aiba o buna manevrabilitate, fiabilitate si aderenta pe sosea si sa corespunda din toate punctele de vedere cerintelor cumparatorilor.

De ce trebuie să ții cont?

    Arată Cuprinsul