Anvelope iarnă 215 60 R17 | Care este cel mai bun model pentru 2022?

Anvelopa iarnă 215 60 R17 Falken

Anvelopa Iarnă 215 60 R17 Dunlop

Anvelopa de iarna 215 60 R17 Tigar

Directorul Echipei De Recenzii

Cum Am Decis

15 Produse

9 Ore

19 Recenzii

De ce să ai încredere în noi?

DE CE SĂ AI ÎNCREDERE ÎN NOI?

Toate produsele recomandate au în spate o cercetare amănunțită a pieței, părerea experților și în cele mai multe cazuri experiența dobândită din contactul direct cu produsul. În acest fel, putem garanta pentru acuratețea ghidurilor noastre, ca dvs. să beneficiați de cele mai bune produse.

Citește mai mult

Alegerea unei anvelope de iarnă de dimensiunile 215 60 R17 nu trebuie sa fie o provocare pentru cumparatori, ci mai degraba o investitie care tine cont de anumite caracteristici astfel incat sa fie facuta in deplina cunostinta de cauza si in deplin acord cu cerintele si exigentele proprietarilor de masini. Anvelopele de iarnă difera de cele de vara pentru ca trebuie sa reziste mult mai bine in anumite conditii meteo extreme si trebuie sa se dovedeasca excelente pe drumurile atat de capricioase in perioada iernii. Inainte de a lua o asemenea decizie, proprietarii autoturismelor trebuie sa se asigura ca au cunostinta despre toate “datele problemei” si ca pot face o investitie menita sa reziste cel putin cateva sezoane.

Cele mai bune anvelope de iarna 215 60 R17 – Recomandari:

Anvelopa iarnă 215 60 R17 Falken

Alegerea Editorului

Anvelopa iarnă 215 60 R17 Falken

Anvelopa de iarnă Falken cu dimensiunile 215/60 R17 reprezinta cea mai buna alegere a conducatorilor auto care sunt interesati sa gaseasca cea mai sigura anvelopa care sa ii tina cel putin doua sezoane si sa nu necesite inlocuire. Brandul Falken este foarte cunoscut pe piata de profil si s-a impus rapid cu o gama de anvelope sportive care impleteste perfect experienta acumulata in drift, motorsport si tehnica japoneza.

Anvelopa de iarnă Falken este foarte sigura, avand un indice de sarcina 100, ceea ce inseamna ca poate sa suporte o masa maxima de 800 de kilograme, daca este umflata in mod corespunzator. Aceasta anvelopa este potrivita autoturismelor 4×4 sau SUV, garantand o franare pe gheata si pe zapada excelenta, un rulaj pe carosabilul umed foarte bun si o combinatie foarte buna de aderenta de prima clasa cu o manevrabilitate excelenta a pneurilor in conditii de iarnă extreme.

Acest model de cauciuc de iarnă asigura o manevrabilitate echilibrata, usor de controlat, chiar si in cele mai surprinzatoare conditii, precum si emisii reduse si un consum de carburant optim. Acest pneu ramane usor de controlat si fiabil chiar si la limita aderentei.

Anvelopa Iarnă 215 60 R17 Dunlop

Cel Mai Popular

Anvelopa Iarnă 215 60 R17 Dunlop

Cea mai populara anvelopa de iarnă din categoria de produse de dimensiuni 215/60 R17 este modelul Dunlolp Winter Sport 5 SUV. Aceasta anvelopa asigura o aderenta foarte buna, un zgomot redus si o experienta placuta pe sosea. Apartinand unuia din cele mai mari branduri producatoare de anvelope la momentul actual, Dunlop, aceasta anvelopa este cea mai stabila, mai eficienta si mai eleganta optiune pentru proprietarii de SUV-uri si de masini 4×4.

Indicele de sarcina 96 sugereaza posibilitatea de a suporta o masa maxima de 710 kg daca anvelopa este umflata in mod corespunzator, la presiunea recomandata. De asemenea, indicele de viteza H asigura utilizatorul ca masina echipata cu aceste anvelope poate atinge o viteza de 210 km/h chiar si in conditii de iarnă, fara niciun fel de problema.

Clasa de eficienta consum C garanteaza un consum de combustibil optim de 5-6 litri la suta de kilometri, iar clasa de aderenta pe suprafete umede C permite o foarte buna aderenta pe sosea pentru cele mai extreme situatii de sofat in care sunt pusi conducatorii auto in fiecare iarnă din Romania, care nu se dovedeste mereu foate blanda.

Nivelul de zgomot este de 69 db, asigurand un rulaj foarte confortabil, atat pentru soferi, cat si pentru pasageri. Cu siguranta acest model de anvelopa asigura o experienta de condus echilibrata, previzibila, fara evenimente care ii pot marca pe soferi si pe ceilalti participanti la trafic.

Anvelopa de iarna 215 60 R17 Tigar

Cel Mai Ieftin

Anvelopa de iarna 215 60 R17 Tigar

Anvelopa de iarnă Tigar cu latimea de 215 mm, latimea de 60 mm si adancimea de 17 inch se va comporta exemplar pe orice tip de vreme si pe orice tip de drum. Cu siguranta aceasta anvelopa isi va dovedi nu numai rezistenta, ci si eficienta si aderenta pe carosabilul ud si uscat, dar si fiabilitatea. Cu un design special cu unghi transversal, anvelopa de iarnă asigura un consum optimizat de combustibil, gratie compusului  de silica nou, micro-nervurilor detaliate in caneluri si designului special cu unghi transversal.

Cu sediul in Serbia, compania Tigar este una din cele mai cunoscute branduri la momentul actual si ofera persoanelor interesate anvelope de cea mai buna calitate. Cu un indice de sarcina 96, anvelopa suporta o masa maxima de 710 kg atunci cand este umflata in mod corespunzator. Indicele de viteza H sugereaza faptul ca autoturismul echipat cu aceste anvelope poate atinge viteza de 210 m/h.

Clasa de aderenta pe suprafete umede C garanteaza o aderenta foarte buna pe carosabilul umed si inghetat, in timp ce clasa de eficienta consum E asigura un consum de 6-7 litri la suta de kilometri. Fara doar si poate, acest model de anvelope asigura o manevrabilitate echilibrata, un control usor, o rezistenta redusa la rulare, un cosnum de carburat scazut si emisii reduse, precum si o experienta de condus foarte stabila si foarte echilibrata.

Rularea usoara cu aceste anvelope asigura o economie de combustibil semnificativa si protejarea mediului inconjurator.

Anvelopa iarna 215 60 R17 Triangle

Anvelopa iarna 215 60 R17 Triangle

Anvelopele de iarnă difera de cele de vara pentru ca trebuie sa reziste mult mai bine in anumite conditii meteo extreme si trebuie sa se dovedeasca excelente pe drumurile atat de capricioase in perioada iernii. Inainte de a lua o asemenea decizie, proprietarii autoturismelor trebuie sa se asigura ca au cunostinta despre toate “datele problemei” si ca pot face o investitie menita sa reziste cel putin cateva sezoane.

Anvelopele de iarnă trebuie sa aiba o structura si un design speciale, sa reduca riscul acvaplanarii si sa ajute conducatorii auto sa mentina controlul pe carosabilul umed. In alta ordine de idei, pneurile pentru iarnă trebuie sa reactioneze rapid si precis mai ales la franare si sa ofere stabilitate  sporita si precizie de dirijare, precum si uzura redusa si aderenta superioara pe carosabilul uscat.

Fara doar si poate, conducatorii auto pot alege un model de anvelope de iarnă ieftin, popular sau sigur, in functie de buget, de preferinte si de importanta pe care o acorda acestia sanatatii, si sigurantei lor si a celorlalti participanti la trafic.

De ce trebuie să ții cont?

    Arată Cuprinsul