Anvelope iarnă 195 55 R16 | Ce spun specialistii in 2022?

Anvelopa iarna 195/55R16 Nokian

Anvelopa iarna 195 55R16 Continental

Anvelopa iarna 195 55R16 WestLake

Directorul Echipei De Recenzii

Cum Am Decis

15 Produse

7 Ore

21 Recenzii

De ce să ai încredere în noi?

DE CE SĂ AI ÎNCREDERE ÎN NOI?

Toate produsele recomandate au în spate o cercetare amănunțită a pieței, părerea experților și în cele mai multe cazuri experiența dobândită din contactul direct cu produsul. În acest fel, putem garanta pentru acuratețea ghidurilor noastre, ca dvs. să beneficiați de cele mai bune produse.

Citește mai mult

Alegerea anvelopelor de iarnă se poate dovedi o adevarata provocare pentru conducatorii auto care nu au prea multe cunostinte in acest domeniu. Pentru a face o alegere corecta, este foarte important ca anvelopele achizitionate sa asigure distante de franare mici, performante bune si un zgomot redus. De asemenea, performantele anvelopelor tin si de aderenta pe carosabilul umed, de silentiozitate si mai ales de materialele folosite la fabricarea lor. Este foarte important ca dimensiunile anvelopelor de iarnă sa se incadreze in dimensiunile recomandate in Cartea Tehnica a masinii. Daca in carte scrie ca anvelopele trebuie sa aiba latimea de 195 mm, inaltimea 55 si diametrul 16 inchi, atunci produsele achizitionate trebuie sa respecte aceste dimensiuni, astfel incat sa nu existe probleme la Inspectia tehnica periodica sau la incheierea asigurarii auto RCA.

Cele mai bune anvelope de iarnă 195 55 R16 – Recomandari:

Anvelopa iarna 195/55R16 Nokian

Alegerea Editorului

Anvelopa iarna 195/55R16 Nokian

Alegerea noastra pentru clasa 195 55 R16 este modelul Anvelopa iarna Nokian WR D4. Aceasta anvelopa este destinata autoturismelor, avand un indice de viteza H pentru a putea rula cu o viteza de 210 kilometri pe ora in conditii de deplina siguranta, chiar si pe timpul iernii. Incarcarea maxima este de 545 kilograme pe roata, conform indicelui de sarcina 87.

Fiind incadrata in clasa de eficienta de consum E, anvelopa garanteaza un consum de carburant moderat al autovehiculului. Indicele de aderenta al anvelopei C ofera indicii despre distanta de franare pe carosabilul umed. Intre anvelopa populara incadrata in clasa de aderenta C si alta anvelopa mai putin populara din clasa F este o diferenta de franare de 11 metri.

Indicele de zgomot al anvelopei este 2, reprezentand nivelul moderat cu valoarea de 72 db, sub limita europeana. Alegerea acestei anvelope va reduce emisiile de zgomote externe si va asigura utilizatorii de siguranta pe sosea in orice conditii.

Modelul Nokian WR D4 se va dovedi o investitie foarte buna a tuturor utilizatorilor care cauta un produs fiabil si totodata foarte eficient, a celor care cauta o anvelopa care ofera o aderenta exceptionala pe drumuri inzapezite, umede si mocirloase. Aderenta ferma se bazeaza pe tehnologia moderna folosita, dar si pe faptul ca fiecare bloc de rulare si striatie are un rol specific, acela de a oferi siguranta si confort in timpul mersului.

Manevrabilitatea echilibrata si usurinta in controlarea autoturismului, precum si raportul calitate-pret foarte bun reprezinta alte caracteristici importante ale acestei anvelope.

Anvelopa iarna 195 55R16 Continental

Cel Mai Popular

Anvelopa iarna 195 55R16 Continental

Apartinand unuia din cele mai populare branduri de anvelope din lume, Continental, cu un istoric de aproape 3 secole in domeniu, anvelopa de iarnă Winter Contact 195 55 R16 este o alegere potrivita pentru autoturismele in a caror carte tehnica sunt trecute specifiatiile de latime, inaltime si diametru specifice.

Continental este prima companie din intreaga lume care a dezvoltat cauciucuri cu canale pentru autoturisme, care este intre primii 5 furnizori ai industriei auto din lume, furnizand sisteme de franare, instruemnte de bord, componente ale propulsoarelor si sasiului, contribuind la cresterea sigurantei pe sosele si la protectia mediului inconjurator, fiind un partener important pentru cei care au nevoie de anvelope auto.

Indicele de sarcina al acestei anvelope este 87, ceea ce inseamna ca accepta o masa maxima de 545 kilograme in conditiile in care este umflata in mod corespunzator. Indicele de viteza H asigura rulajul corespunzator la viteza de 210 kilometri pe ora chiar si in coditii de iarnă. Clasa de aderenta a anvelopei este foarte buna, caracterizata de litera B, iar clasa de eficienta consum este caracterizata de litera E.

Cu un nivel de zgomot produs de 72 db, anvelopa se va dovedi o alegere foarte buna si o investitie eficienta pentru cel putin doua sau trei sezoane reci. Fara doar si poate, cea mai sigura anvelopa de iarnă si cea mai eficienta este modelul Continental Winter Contact 195 55 R16, care corespunde din toate punctele de vedere exigentelor clientilor si conditiilor meteo din Romania pe toata perioada iernii.

Anvelopa iarna 195 55R16 WestLake

Cel Mai Ieftin

Anvelopa iarna 195 55R16 WestLake

Cea mai ieftina anvelopa de iarnă recomandata turismelor in a caror carte tehnica sunt trecute dimensiunile 195 55 R16 este modelul Westlake SW608. Aceasta anvelopa se va dovedi foarte fiabila pe drumuri umede si uscate, acoperite de zapada sau de gheata, de noroi sau de mazga. Aceasta anvelopa de iarnă dispune de numeroase blocuri de rulare si o densitate mare de lame, dispune de micro-nervuri detaliate in caneluri si un design special cu un unghi transversal. In plus, anvelopa de iarnă ofera un consum optimizat de combustibil si un compus de silica nou.

Apartinand companiei Westlake, anvelopa 195 55 R16 are o calitate exceptionala si un pret foarte bun. Compania a fost infiintata in Serbia si si-a dezvoltat in permanenta strategia de piata si a produs in colaborare cu alte companii de renume in domeniu, anvelope de buna calitate.

Anvelopa de iarnă are un indice de sarcina 87, ceea ce inseamna ca suporta o masa maxima de 545 kilograme daca este umflata in mod corespunzator. De asemenea, indicele de viteza T sugereaza ca autoturismul dotat cu aceste anvelope poate atinge viteza maxima de 190 km/h in conditii de iarnă inclusiv.

Clasa de eficienta la consum este caracterizata de litera E, ceea ce inseamna ca asigura un consum moderat de combustibil. Aderenta pe suprafete umede este caracterizata de litera C, anvelopele dovedindu-se extrem de eficiente din acest punct de vedere.

Conform recenziilor clientilor, aceste anvelope de iarnă ofera o distanta de franare foarte buna, dar si o aderenta exceptionala.

Anvelopa iarna 195 65R15 Debica Frigo

Anvelopa iarna 195 65R15 Debica Frigo

Pentru a primi cele mai bune performante si cea mai buna experienta, specialistii recomanda montarea anvelopelor de iarnă cu acelasi model si dimensiuni din Cartea Tehnica Periodica, anvelope care au un design precis, care respecta un proces de fabricatie riguros si care au distante de frnare foarte bune.

Anvelopele de iarnă sunt destinate turismelor in anotimpul rece in care temperaturile scad sub valoarea de 7 grade Celsius. Clasa de consum si clasa de aderenta pe suprafetele umede, preucm si indicele de sarcina si de viteza sunt poate cele mai importante caracteristici de care utilizatorii trebuie sa tina cont atunci cand fac o asemenea alegere.

De ce trebuie să ții cont?

    Arată Cuprinsul