Launch x431 Pro | Pareri si Ghid pentru 2022!

Directorul Echipei De Recenzii

Cum Am Decis

1 Produse

5 Ore

8 Recenzii

De ce să ai încredere în noi?

DE CE SĂ AI ÎNCREDERE ÎN NOI?

Toate produsele recomandate au în spate o cercetare amănunțită a pieței, părerea experților și în cele mai multe cazuri experiența dobândită din contactul direct cu produsul. În acest fel, putem garanta pentru acuratețea ghidurilor noastre, ca dvs. să beneficiați de cele mai bune produse.

Citește mai mult

Un tester auto launch x431 este o achizitie foarte buna si o investitie pe care trebuie sa o ia in calcul toti soferii care doresc sa aiba grija de starea masinii, dar si de administratorii unui atelier auto sau de persoanele care doresc sa cumpere o masina la mana a doua si vor sa se asigure ca aceasta este in stare perfecta de functionare, sau macar in stare buna, fara defectiuni ascunse.

Tester auto Launch X431 Pro – Recomandarea e-transport:

Launch x431 Pro

Launch x431 Pro

Testerul auto profesional Launch X431V este un dispozitiv profesional, original, cu functii de baza esentiale pentru efectuare unei diagnoze corecte a masinilor. Versiunea testerului Launch X431 Vmaster vine in intampinarea clientilor cu o interfata foarte prietenoasa, este usor de utilizat si are un ecran Multi-touch impresionant.

De asemenea, acest tester suporta un numar de peste 113 marci auto de masini din SUA, Europa si Asia, acoperind toate modelele de masini aflate la ora actuala pe strazile Romaniei. Totodata, produsul suporta atat conexiune Bluetooth, cat si conexiune Wi Fi si functioneaza pe sistemul Android.

Functia de diagnosticare completa, viteza de rulare rapida, designul modern si usor de utilizat, facilitatea in transportare si posibilitatea obtinerii actualizarilor de soft oriunde si oricand, la un click distanta reprezinta caracteristici importante si motive pentru a investi intr-un dispozitiv modern si util.

In alta ordine de idei, modelul de tester auto profesional Launch X431 are o interfata multilingvistica, ceea ce inseamna ca recunoaste 24 de limbi, atat limba romana, limba engleza si franceza, cele mai relevante pentru clientii romani, cat si limba italiana, chineza simplicata, chineza traditionala, germana, japoneza, rusa, spaniola, portugheza, poloneza, turca, olandeza, greaca, ungara, araba, daneza, coreana, sarba, irandeza, suedeza, ceha.

Imprimanta cu care “colaboreaza” testerul auto profesional Launch X431 Va ofera posibilitatea analizei datelor imprimate pe hartie, in cazul in care cumparatorii sunt persoane fizice care doresc sa se prezinte la service-ul auto sau la un specialist cerand o parere obiectiva si sfaturi pentru a rezolva problemele aparute pe parcurs.

Testerul auto Launch X431 este dotat cu urmatorii conectori importanti pentru functionare:

 • 1 x conector de diagnoza pentru Android ( Bluetooth 10 metri);
 • 1 x conector de diagnoza BENZ- 38;
 • 1 x conector de diagnoza integrat DAEWOO- 12;
 • 1 x conector de diagnoza linear AUDI – 4;
 • 1 x conector de diagnoza linear BENZ- 14;
 • 1 x conector de diagnoza integrat BMW – 20;
 • 1 x conector de diagnoza CHRYSLER – 6;
 • 1 x conector de diagnoza linear DAIHHASU – 4;
 • 1 x conector de diagnoza linear FIAT- 3;
 • 1 x conector de diagnoza integrat FORD – 6+1;
 • 1 x conector de diagnoza linear GAZ;
 • 1 x conector de diagnoza integrat GEELY- 22;
 • 1 x conector de diagnoza integrat GM/VAZ -12;
 • 1 x conector de diagnoza integrat HONDA -3;
 • 1 x conector de diagnoza KIA-20;
 • 1 x conector de diagnoza integrat MAZDA -17;
 • 1 x conector de diagnoza MITSUBISHI/ HYUNDAI – 12 + 16;
 • 1 x conector de diagnoza NISSAN – 14 +16;
 • 1 x conector de diagnoza linear SSANGYONG -14;
 • 1 x conector de diagnoza linear SSANGYONG -20;
 • 1 x conector de diagnoza integrat SUBARU – 9;
 • 1 x conector de diagnoza linear SUZUKI- 3;
 • 1 x conector de diagnoza integrat TOYOTA – 17;
 • 1 x conector de diagnoza integrat TOYOTA – 22.

Functiile cele mai importante ale testerului auto Launch X431 master 5 Pro si specificatiile acestuia

Cele mai importante functii cu care este dotat testerul auto Launch X431 master 5 Pro includ:

 • Posibilitatea testarii modulelor autovehiculului;
 • Posibilitatea programarii injectoarelor;
 • Suport pentru Wi Fi;
 • Ecran multitask modern, inteligent, tactil;
 • Posibilitatea diagnozei prin serviciul de Bluetooth Online;
 • Posibilitatea codificarii cheilor, imobilizator inregistrare a datelor in timp real.

Cu o capacitate de stocare de 2GB, un CPU Quad Core de 1.4 GHz, sistem de operare Android 7.1, testerul auto are o camera pe spate, un suport pentru Bluetooth si Wi FI, suporta o temperatura de lucru cuprinsa intre -10 si 50 de grade Celsius si are un voltaj de 9-18V. In plus, acest dispozitiv are o baterie de 4850 mAh lithium polymer si un card de 32GB extindere 128GB Micro SD.

Oferind utilizatorilor informatii importante pentru mentinerea autoturismului in stare perfecta de functionare, in mod rapid si accesibil, testerul auto Launch X431 Pro expune defectiunile autoturismului si ofera informatii de intretinere publice si private, indicand o baterie descarcata, citind codurile de eroare, parametrii autoturismului. De asemenea, acest dispozitiv ofera si functia de resetare, dezactivare, stergere a erorilor si printarii acestora, dar si citirea parametrilor bateriei.

Importanta unui tester auto Launch x431 Pro

Testerele auto sunt dispozitive foarte importante pentru conducatorii auto, sunt achizitii inspirate si investitii importante care au capacitatea de a permite diagnosticarea “afectiunilor” sau defectiunilor auto, astfel incat soferii sa fie mereu pregatiti inainte de a porni la drum. Un tester auto Launch x431 pro se va dovedi util si mecanicilor auto si persoanelor care intentioneaza sa isi cumpere o masina SH pe care doresc sa o verifice inainte de a achita pretul cerut de vanzator.

Investitia intr-un astfel de tester auto este pe termen lung, asigurand o buna functionare a autoturismului, eliminand riscurile si surprizele atunci cand soferii pleaca la drum si ii scuteste de necesitatea de a arunca sau de a schimba diferite componente, crezand ca nu mai sunt functionale, dar acestea trebuie doar alimentate sau curatate.

Tipuri de testere auto

Pe piata sunt disponibile mai multe tipuri de testere auto, nu numai varianta Launch x 431. Exista, asadar, dispozitive de diagnoza universale, dar si interfete de testare eletronice si testere pentru acumulatori auto, pentru analizarea gazelor, pentru forta de franare, testarea lichidelor de frana, presiunii din pneuri, iar lista poate continua.

Testerele auto difera in functie de analiza pe care o fac, dar si de alte criterii. Astfel, pe piata exista atat aparate profesionale pentru diagnoza la domiciliu sau la atelier, dar si portabile, care pot analiza motorul si performantele auto, care pot decoda codurile de eroare de pe display sau care pot diagnostica toate elementele si componentele electrice ale vehiculului respectiv, masurand inclusiv tensiunea, rezistenta, continuitatea si curentul, daca exista sau nu scurgeri, cabluri si sigurante rupte sau arse, probleme la functionarea bobinelor, farurilor, stopurilor.

Totodata, testerele disponibile pe piata la acest moment pot fi analogice sau digitale, cu monturi magnetice, masuri de siguranta, ecran luminos, toate dovedindu-se utile pentru ca ajuta utilizator sa diagnosticheze problemele aparute la diferite elemente ale masinii si scutindu-ide investitii suplimentare si inutile.

Functiile testerului auto Launch x431 Pro

Testerele auto Launch x 431 profesionale si originale au o gama foarte larga de functii esentiale in vederea realizarii unei diagnoze corecte, dar si o interfata prietenoasa si usor de utilizat. Testerele auto trebuie sa detina o functie completa de diagnosticare, sa functioneze cu o viteza rapida si sa fie usor de transportat astfel incat sa se dovedeasca alegerea potrivita.

De asemenea, una din functiile importante ale unui tester auto Launch X 431 prespune si recunoasterea mai multor limbi, printre care romana, engleza, franceza, germana si alte 20 de limbi importante.

Testerele auto profesionale pot functiona cu o imprimanta pentru a oferi analiza datelor imprimate pe hartie. Modelul Launch X431 pro ofera utilizatorilor urmatoarele functii:

 • Scanarea completa a masinii;
 • Diagnoza integrala;
 • Expunerea defectiunilor prin modulul de comunicare Bluetooth – terminal mobil;
 • Partajarea datelor de intretinere;
 • Oferirea informatiilor de intretinere publice si private;
 • Mentinerea autovehiculelor intr-o stare perfecta de functionare.

Conectivitatea si compatibilitatea cu masina

Testerele auto disponibile pe piata la acest moment pot fi livrate cu un CD pe care sunt stocate codurile de diagnosticare, impreuna cu semnificatia acestora, la care se adauga definitiile generice valabile pentru componentele generale, dar si specifice producatorilor vehiculului in cauza.

Sunt modele de testere auto ce pot fi conectate prin cablu USB, dar si compatibile cu Bluetooth, cum este modelul Launch x431. In cazul modelelor compatibile Bluetooth, informatiilefurnizate de tester pot fi afisate direct pe telefonul smart, prin intermediul unei aplicatii.

Nu in ultimul rand, compatibilitatea cu masina este un alt aspect important de verificat, mai ales daca utilizatorii intentioneaza sa cumpere testerul pentru utilizare la domiciliu. Testerele universale folosite in atelierele auto trebuie sa fie compatibile cu mai multe modele de masini, sa fie universale.

Tester Launch x431 pret – criteriu important de achizitie

Pretul unui tester auto este un criteriu important de luat in considerare. Pretul variaza in functie de performantele testerului, de calitatea constructiei, dar si de producator. Testerele specializate pe anumite componente sau afectiuni sunt mult mai ieftine decat un tester Launch x431, al carui pret poate ajunge la cateva mii de lei.

Investitia se va dovedi foarte utila indeosebi administratorilor atelierelor auto, pentru care pretul nu este atat de mare, deoarece va fi amortizat in timp prin serviciile oferite clientilor.

Vezi si alte recenzii pentru testerele auto:

Interfata originala vcds

Delphi DS150E Pareri si Ghid

Iar daca vrei sa vezi topul testerelor auto universale:

Cele mai bune testere auto universale

De ce trebuie să ții cont?

  Arată Cuprinsul