Anvelope iarnă 205 60 R16 | Care sunt cele mai bune pentru 2022?

Anvelopa iarna 205 60 R16 Michelin

Anvelopa iarna 205 60 R16 Viking

Anvelopa de iarna 205 60 R16 Insa Turbo

Directorul Echipei De Recenzii

Cum Am Decis

15 Produse

6 Ore

14 Recenzii

De ce să ai încredere în noi?

DE CE SĂ AI ÎNCREDERE ÎN NOI?

Toate produsele recomandate au în spate o cercetare amănunțită a pieței, părerea experților și în cele mai multe cazuri experiența dobândită din contactul direct cu produsul. În acest fel, putem garanta pentru acuratețea ghidurilor noastre, ca dvs. să beneficiați de cele mai bune produse.

Citește mai mult

Schimbarea anvelopelor de vara cu unele noi, de iarnă, eficiente si foarte rezistente reprezinta o preocupare importanta pentru toti proprietarii de autovehicule. Acestia sunt obligati prin lege sa isi echipeze masinile in mod corespunzator in anotimpul rece, de aceea, daca in cartea tehnica a masinii lor sunt specificate dimensiunile: 205 mm latime, 60 mm inaltime si 16 inch diametru, cu siguranta sunt pusi intr-o mare incurcatura, avand in vedere multitudinea de oferte prezente pe piata la acest moment. Anvelopele de iarnă bune trebuie sa poata fi manevrate in mod facil si eficient atat pe carosabilul uscat, cat si pe carosabilul umed, sa asigure acvaplanarea in linie dreapta si curba, dar si manevrarea pe zapada, tractiunea si franarea pe zapada si pe asfaltul umed, fiind rezistente la rulare si avand un raport calitate-pret foarte bun.

Cele mai bune anvelope de iarna 205 60 R16 – Recomandari:

Anvelopa iarna 205 60 R16 Michelin

Alegerea Editorului

Anvelopa iarna 205 60 R16 Michelin

Cea mai sigura anvelopa de iarnă si totodata alegerea noastra, este modelul Michelin Alpin A4, cu dimensiunile 205 60 R16. Este vorba despre o anvelopa de iarnă deosebita, cu un pret pe masura, insa si o garantie de cel putin doua sezoane de utilizare. Banda de rulare Full Active Tread este menita sa imbunatateasca tractiunea, capacitatea de franare si stabilitatea, chiar si in cele mai solicitante conditii.

In alta ordine de idei, aceasata anvelopa este compusa dintr-un amestec inovator de cauciuc care imbunatateste aderenta si capacitatea de franare, chiar si pe carosabilul umed si pe cel acoperit complet cu gheata sau cu zapada.

Fiind un produs de top apartinand unui brand de top, Michelin, anvelopa este cel mai economic model de iarnă, cu un randament kilometric cu pana la 35% mai mare decat media pietei. Anvelopa beneficiaza in plus de know-how-ul companiei Michelin in ceea ce priveste amestecul de cauciuc si constructia anvelopei.

Modelul de anvelopa Michelin provine din Germania si are un indice de sarcina 92, ceea ce inseamna ca suporta o masa maxima de 630 de kilograme daca este umflata la presiunea recomandata de specialisti. Totodata, anvelopa are indicele de viteza H, ceea ce inseamna ca autoturismul poate atinge lejer viteze de 210 km/h indiferent de conditiile meteorologice. Clasa de eficienta consum E sugereaza un consum de combustibil moderat, in timp ce clasa C de aderenta pe suprafete umede este un atu de care se vor bucura utilizatorii.

Anvelopa iarna 205 60 R16 Viking

Cel Mai Popular

Anvelopa iarna 205 60 R16 Viking

Cea mai populara anvelopa de iarnă de dimensiunile 205 60 R16 apartine companiei Debica, cu o vechime de peste 7 decenii pe piata din intreaga lume. Debica este o marca extrem de cunoscuta care isi imbunatateste in permanenta tehnlogia folosita in producerea cauciucurilor. In gama extrem de variata si oferta extrem de bogata de anvelope a acestei companii intra si anvelopele de iarnă Viking Wintech, care confera calitate si confort utilizatorilor, create special pentru ca viitorii clienti sa se bucure de mai multe optiuni in functie de preferintele personale si de autoturism.

Indicele de sarcina al acestei anvelope este 96, ceea ce inseamna ca, daca este umflata la capacitatea corecta, aceasta poate suporta o masa maxima de 710 kilograme. Indicele de viteza H sugereaza cumparatorilor faptul a autoturismul va putea atinge fara probleme viteza de 210 km/h chiar si in cele mai vitrege conditi meteo.

O alta caracteristica importanta a acestor anvelope este clasa de eficienta consum B in care  este incadrata, care sugereaz un consum foarte bun, de doar cativa litri la suta de kilometri. Clasa de aderenta pe suprafetele umede este C, ceea ce inseamna ca utilizatorii pot sta linistiti in privinta sigurantei si a aderentei.

Fiind un model ranforsat, cauciucul poate sustine o greutate mai mare decat un alt cauciuc de aceleasi dimensiuni, insa normal. Cauciucul ranforsat are o carcasa mult mai rezistenta decat cauciucurile obisnuite.

Despre anvelopa Viking Wintech utilizatorii pot spune nu numai ca este cea mai populara optiune, ci si cea mai buna si mai eficienta anvelopa, rezistenta si cu un raport calitate-pret foarte bun. Fara doar si poate, utilizatorii se vor arata foarte multumiti de investitia facuta, indiferent de stilul lor de sofat si de dificultatile pe care le intampina in drumul lor.

Anvelopa de iarna 205 60 R16 Insa Turbo

Cel Mai Ieftin

Anvelopa de iarna 205 60 R16 Insa Turbo

Cea mai ieftina anvelopa de dimensiunile 205 60 R16 este modelul Insa Turbo Nordic Grip. Este vorba despre o anvelopa de iarnă foarte ieftina si totodata rezistenta, care isi indeplineste toate atributiile pentru care este realizata. Este un model ideal pentru turisme, cu un indice de viteza H, ceea ce sugereaza faptul ca autoturismele pot atinge  fara probleme o viteza de 210 km/h chiar si in conditii meteo vitrege. Indicele de sarcina 82 sugereaza faptul ca, daca este umflata in mod corespunzator, anvelopa poate suporta o masa maxima de 475 de kilograme. Anvelopa are canelurile mai adanci decat cele normale si vine cu o garantie de 24 de luni, ceea ce inseamna ca va rezista cel putin doua sezoane pe drumurile pline de provocari de pe sosele in anotimpul rece.

Anvelopa de iarnă Insa Turbo Nordic Grip este o varianta foarte buna de iarnă, creata pentru a oferi siguranta la un pret mic, aderenta de prima clasa si o experienta de condus foarte previzibila si foarte echilibrata.

Anvelopa iarna 205 60 R16 Sailun IceBlazer

Anvelopa iarna 205 60 R16 Sailun IceBlazer

Anvelopele de iarnă influenteaza foarte mult nu numai siguranta conducatorilor auto si a celorlalti participanti la trafic, ci si consumul de combustibil, confortul pasagerilor si soferului si timpul necesar parcurgerii unei anumite distante.

Anvelopele de iarnă de top cu aceste dimensiuni sunt testate, au un rating foarte bun, un pret accesibil si sunt fiabile si rezistente, o combinatie de exceptie intre aderenta si o experienta de condus echilibrata si previzibila. Fara doar si poate, conducatorii auto se pot orienta catre unul dintre cele trei modele de anvelope de iarnă cu aceste dimensiuni prezentate ca fiind cea mai ieftina, cea mai populara si cea mai sigura, in functie de preferintele pe care le au.

De ce trebuie să ții cont?

    Arată Cuprinsul