Cea mai buna rampa auto | Ce trebuie sa stii despre ele?

Rampa auto - ECD Germany

Rampa auto - elevare hidraulica ECD Germany

Rampa auto - Force 2 Tone

Directorul Echipei De Recenzii

Cum Am Decis

12 Produse

7 Ore

8 Recenzii

De ce să ai încredere în noi?

DE CE SĂ AI ÎNCREDERE ÎN NOI?

Toate produsele recomandate au în spate o cercetare amănunțită a pieței, părerea experților și în cele mai multe cazuri experiența dobândită din contactul direct cu produsul. În acest fel, putem garanta pentru acuratețea ghidurilor noastre, ca dvs. să beneficiați de cele mai bune produse.

Citește mai mult

O rampa auto este un dispozitiv foarte util pentru firmele de tractari auto, dar nu numai. Pentru ca autoturismele sunt mecanisme complexe care se pot deteriora in momente inoportune, este nevoie de o rampa pentru a putea fi tractate in cazul in care depanarea la fata locului nu este posibila. Nevoia de a apela la o companie de tractari sau la un service auto si utilitatea unei rampe este din ce in ce mai pregnanta, pentru ca numarul de masini din marile orase este in continua crestere. O rampa auto mobila poate scapa conducatorii auto din cele mai neplacute situatii si poate determina succesul in ceea ce priveste incarcarea rapida si sigura a vehiculelor, a masinilor de constructie, a remorcilor. Astfel, vehiculele sunt incarcate rapid si sigur pentru un transport mai usor.

Cea mai buna rampa auto – Recomandari:

Rampa auto - ECD Germany

Alegerea Editorului

Rampa auto - ECD Germany

Setul de doua rampe auto este alegerea ideala, pentru ca are o constructie foarte stabila, fiind produs din aluminiu de inalta calitate cu o grosime de aproximativ 4 mm. Suprafata perforata nu este alunecoasa, iar greutatea sustinuta este de pana la 200 de kilograme per rampa.

Rampele auto sunt potrivite pentru latimi ale pneului de pana la 200 mm. Rampa are un opritor in partea de sus, asigurand o fixare sigura, iar siguranta si manevrabilitatea usoara sunt puncte cheie ale acestui dispozitiv versatil, perfect pentru utilizare zilnica.

Mai mult decat atat, setul de doua rampe auto marca ECD Germany este potrivit pentru incarcarea bicicletelor, masinilor de constructii si motocicletelor. Aspectul este foarte placut si modern, rampele avand cuoloarea argintie si finisaje placute. Din punct de vedere al dimensiunilor, se poate vorbi despre o lungime de 149 cm a rampei, de o latime de 22.5 cm a rampei, in timp ce inaltimea este de 3.5 cm.

Suprafata de fixare a rampei este de 8.5 x 22.5 cm, iar greutatea celor doua rampe este de 3.5 kg fiecare. Cu siguranta acest set de rampe auto permite incarcarea rapida si sigura a vehiculelor, dar si a remorcilor si a masinilor de constructie. Aceste rampe au un profil puternic si sunt realizate din aluminiu foarte rezistent.

Setul poate fi folosit impreuna sau rampele pot fi folosite separat. Gratie profilului cu gauri dintate fara alunecare si cu suprafete late de rulare, se garanteaza o prindere ridicata. Vehicule precum motociclete, masini de tuns iarba sau masini de constructii pot fi incarcate rapid si simplu in remorci sau furgonete.

Puncte forte:

 • Set 2 rampe auto
 • Sarcina maxima: 200 Kg
 • Material: Aluminiu

Rampa auto - elevare hidraulica ECD Germany

Cel Mai Popular

Rampa auto - elevare hidraulica ECD Germany

Rampa auto cu elevare hidraulica produsa de unul din cele mai renumite branduri la nivel international, ECD Germany, este un dispozitiv ideal pentru o mai mare siguranta si pentru o imagine de ansamblu atunci cand utilizatorii lucreaza sub vehicul.

Rampa este fabricata din otel de inalta calitate, este de culoare albastra, eleganta si robusta, avand o rezistenta maxima de 2000 de kilograme. Din punct de vedere al dimensiunilor, specialistii sustin ca aceasta rampa are dimensiunle de 114 x 35 x 31 cm. Dimensiunea platformei este de 30.5 x 24 cm, iar inaltimea reglabila in pozitia de pornire a cricului este de 23.5 cm.

Cricul are o inaltime reglabila de 23.5-36 cm, iar cumparatorii trebuie sa stie ca latimea maxima permisa a anvelopei este de 225 mm. Avand o greutate de 17 kilograme, rampa auto este ideala in service-uri, vulcanizari si in diferite afaceri.

Rampa este prevazuta cu un cric hidraulic fixat cu suruburi pentru mai multa siguranta, manevrarea fiind sigura si usoara. Un ajutor sigur si foarte practic pentru intretinerea si reparatiile vehiculului, rampa auto suporta o greutate de pana la 2 tone. Rampa este ideala si pentru lucrarile de sub vehicul, cu mentiunea ca aceasta trebuie fixata in podea.

Puncte forte:

 • Sarcina maxima: 2 Tone
 • Elevare hidraulica
 • Ideala in service-uri si vulcanizari

Rampa auto - Force 2 Tone

Cel Mai Ieftin

Rampa auto - Force 2 Tone

Setul de rampa auto de 2 tone este un produs eficient, fabricat din otel cu sectiunea de 3.5 mm, avand un finisaj rezistent la coroziune. Pentru depozitare, rampele se pot stivui una peste cealalta astfel incat utilizatorilor sa le fie mai usor.

Capacitatea pentru o singura bucata este de 1000 de kilograme. Din punct de vedere al specificatilor tehnice, se poate vorbi de o lungime de 840 mm, o inaltime a rampei de 210 mm,  o latime maxima de 245 mm. Latimea maxima a anvelopelor este de 200 mm. Setul de 2 rampe auto este fabricat de Force si isi dovedeste eficienta de-a lungul mai multor ani de utilizare, atat pe plan personal, cat si profesional, in service-uri auto.

Puncte forte:

 • Sarcina maxima: 1000 Kg/buc
 • Material: Otel
 • Rezistenta la coroziune

Rampa auto - GEKO G02047

Rampa auto - GEKO G02047

Puncte forte:

 • Set 2 rampe pliabile
 • Sarcina maxima pliata: 1100 Kg/buc
 • Sarcina maxima nepliata: 250 Kg/buc
 • Lungime nepliata: 1.83 m

Utilitatea unei rampe auto

O rampa auto mobila se va dovedi o investitie foarte buna, pentru ca acest dispozitiv este special conceput asfel incat utilizatorii sa lucreze in conditii de deplina siguranta sub autovehicul, dar si sa il transporte in cele mai bune conditii.

Rampele auto sunt utile reprezentantilor companiilor de reparatii auto, cum sunt service-urile si vulcanizarile, dar mai ales firmelor de tractari auto. Aceste dispozitive sunt un ajutor sigur si practic pentru tractarea, intretinerea si reparatia vehiculelor. In functie de greutatea pe care o sustin, de materialul din care sunt concepute, rampele auto reprezinta investitii eficiente pentru ca ofera un profil puternic si sunt realizate din materiale rezistente, asigurand utilizare fara alunecare si o prindere ridicata, atat pentru masini, cat si pentru motociclete.

Platforma pentru tractari auto cu rampa retractabila

Platforma pentru tractari auto este acel dispozitiv care efectueaza o sarcina completa pentru a tracta un vehicul evacuat. Din punct de vedere structural, platforma cu sarcina completa poate fi cu macara, cu o platforma mobila sau cu platforma fixa si rampe retractabile.

Masinile pentru tractari auto cu platforma mobila sunt foarte des intalnite. Mobilitatea platformei face posibila simplificarea si accelerarea procesului de incarcare a vehiculului. Fata de troliul electric, aceste masini de tractari auto includ si o panta rampa auto si carucioare suplimentare.

Ghid de achizitie rampa auto

Cea mai buna rampa auto se alege in functie de mai multe criterii de achizitie, care includ:

 • Material

Materialul din care este realizata rampa auto este un criteriu de achizitie foarte important. Aluminiul este foarte versatil, rezistent si usor, in timp ce otelul este un material mai dur, care poate sustine greutati mai mari, vehicule mai voluminoase.

 • Dimensiuni

Pentru a fi depozitata in mod corespunzator si pentru a nu ocupa mult spatiu, dar si pentru a putea fi usor de transportat, rampa auto se alege si in functie de dimensiuni. Latimea, lungimea si inaltimea rampei, precum si suprafata de fixare, sunt criterii de achizitie foarte importante.

 • Sarcina maxima suportata

Pentru a fi siguri ca fac cea mai buna alegere, cumparatorii trebuie sa ia in calcul si sarcina maxima suportata pentru a nu da gres cu alegerea facuta. Sarcina maxima suportata poate fi pe rampa sau in pereche, iar greutatea celor doua rampe conteaza foarte mult in alegerea facuta.

 • Aspect, culoare, finisaje

Aspectul, culoarea si finisajele rampei auto nu sunt criterii de achizitie foarte importante, insa multi cumparatori se arata interesati de felul in care arata rampa pe care urmeaza sa o achizitioneze. Exista variante gri, simple, dar si in culori precum rosu sau albastru.

 • Panta maxima rampa auto

Fara doar si poate, criteriul de panta maxima rampa auto este foarte important in alegerea pe care urmeaza sa o faca potentialii cumparatori. Panta maxima pe care poate urca sau cobori o masina este importanta.

 • Producator, garantie si pret

La fel ca si in cazul altor produse electronice, auto, electrocasnice, a articolelor vestimentare si nu numai, un criteriu important de alegere il reprezinta brandul sau producatorul rampei auto, garantia pe care o ofera acesta si pretul pe care trebuie sa il plateasca cumparatorii. Cea mai scumpa rampa auto nu este neaparat si cea mai buna, la fel cum o rampa oferita de o firma no-name poate avea performante vizibile.

De ce trebuie să ții cont?

  Arată Cuprinsul