Anvelope iarnă 225 45 R17 | Care este cel mai bun model pentru 2022?

Anvelopa de iarna 225 45 R17 Insa

Anvelopa iarna 225 45 R17 Continental

Anvelopa iarnă 225 45 R17 WestLake

Directorul Echipei De Recenzii

Cum Am Decis

21 Produse

8 Ore

15 Recenzii

De ce să ai încredere în noi?

DE CE SĂ AI ÎNCREDERE ÎN NOI?

Toate produsele recomandate au în spate o cercetare amănunțită a pieței, părerea experților și în cele mai multe cazuri experiența dobândită din contactul direct cu produsul. În acest fel, putem garanta pentru acuratețea ghidurilor noastre, ca dvs. să beneficiați de cele mai bune produse.

Citește mai mult

Achizitionarea anvelopelor de iarnă este o atributie a conducatorilor auto care tin la siguranta lor si a celorlalti participanti la trafic si care stiu ca majoritatea accidentelor rutiere sunt produse de anvelopele necorespunzatoare. Conform Codului Rutier, anvelopele trebuie schimbate atunci cand conditiile meteo impun acest lucru, si cand temperaturile scad sub 7 grade Celsius sau carosabilul este acoperit cu polei, gheata, zapada, mazga. In cazul in care anvelopele vechi de iarnă de dimensiunile 225 45 R17 nu mai sunt satisfacatoare, atunci cu siguranta trebuie inlocuite cu un set de anvelope noi, de aceleasi dimensiuni obligatoriu, care indeplinesc toate caracteristicile unor cauciucuri bune.

Cele mai bune anvelope all season – Recomandari:

Anvelopa de iarna 225 45 R17 Insa

Alegerea Editorului

Anvelopa de iarna 225 45 R17 Insa

Cea mai sigura anvelopa de iarnă cu dimensiunile 225 45 R17 este poate cea mai ieftina anvelopa din clasa aceasta, o alternativa foarte eficienta si convenabila pentru toti cei care se decid sa inlocuiasca vechile cauciucuri ale masinii cu un set de anvelope noi. Anvelopa resapata este reconditionata, prin adaugarea unui nou strat de cauciuc deasupra celui deteriorat. Pneurile resapate sunt aproape la fel de bune ca si cele noi, prezentand caraceristici foarte eficiente si specificatii interesante.

Cu un indice de sarcina cu valoarea 91, aceasta anvelopa poate suporta o masa maxima de 615 kilograme, daca este umflata la presiunea maxima recomandata. Indicele de viteza al anvelopei sugereaza faptul ca autoturismul echipat cu aceste anvelope resapate poate atinge viteza de 210 km/h.

Anvelopele de iarnă resapate reprezinta o alternativa foarte buna de buget. Aceste anvelope nu sunt second hand, ci sunt anvelope foarte bune, uzate, insa reconditionate, deloc periculoase pentru siguranta utilizatorilor si a celorlalti participanti la trafic pe sosele. Cauciucurile resapate au la baza carcasa unor cauciucuri uzate, insa au benzi de rulare noi prin procese tehnologice verificate.

Mai mult, producatorii de pneuri prefera sa vanda aceste anveope resapate prietenoase cu mediul inconjurator, practice, ecologice si la fel de eficiente ca si anvelopele noi. Modelul de anvelopa resapata de iarnă Insa Turbo Winter se va dovedi cea mai buna alegere a cumparatorilor care stiu ca raportul calitate-pret este foarte important pentru o asemenea investitie.

Anvelopa iarna 225 45 R17 Continental

Cel Mai Popular

Anvelopa iarna 225 45 R17 Continental

Cea mai populara anvelopa care se incadreaza in dimensiunile 225 45 R17 apartine companiei Continental si este destinata autoturismelor si conducatorilor auto care pun pret pe siguranta la volan. Aceasta anvelopa are un indice de viteza H, care permite rularea cu pana la 210 km/h a autoturismului in conditii de maxima siguranta si un indice de sarcina 91 care indica o masa maxima suportata de 615 kilograme, daca este umflata in mod corespunzator.

Anvelopa de iarnă are un profil special conceput pentru dispersarea eficienta a apei atunci cand se ruleaza pe carosabilul umed si pentru a asigura aderenta pe noroi sau pe zapada. Lamelele de pe trenul de rulare impiedica patinarea rotilor la contactul cu stratul de gheata sau de zapada. Indicele de consum E reprezinta clasa de consum de carburant al autovehiculului. Nu in ultimul rand, indicele de zgomot 2 reprezinta un nivel moderat cu o valoare de 72 de decibeli, sub limita europeana.

Fara doar si poate, anvelopa de iarnă 225 45 R17 reprezinta o investitie foarte buna, pe cel putin 2-3 sezoane reci a conducatorilor auto care nu se multumesc cu o anvelopa ieftna  ale carei caracteristici nu sunt cele mai performante, ci doresc o anvelopa de buna calitate, o anvelopa cu o garantie de minim 2 ani care sa asigure o aderenta buna, rezistenta si fiabilitate maxima.

Anvelopa iarnă 225 45 R17 WestLake

Cel Mai Ieftin

Anvelopa iarnă 225 45 R17 WestLake

Cea mai ieftina varianta de de anvelope de iana, modelul West Lake ranforsata, este alegerea potrivita a tuturor cumparatorilor care pun pret pe calitate, popularitate si eficienta. Gama de anvelope de iarnă WestLake ofera performante optime de confort, de manevrabilitate si aderenta in orice conditii meteo.

Aceste anvelope au lamele dispuse de o asemenea maniera incat sa reduca zgomotul la rulare si sa permita utilizatorilor sa se bucure de o rulare silentioasa si confortabila. Sistemul de blocuri ale acestui tip de caucicucuri, impreuna cu compusii de cauciuc determina o uzura uniforma si o durata de viata mai buna, precum  si o rulare silentioasa si foarte confortabila. In plus, anvelopele dispun de santuri mici care livreaza un raspuns bun la viraje, nervura centrala continuand amplificarea stabilitatii directionale si determinand o distanta de franare foarte scurta.

Cea mai populara anvelopa de iarnă incadrata in dimensiunile 225 45 R17 apartine producatorului WestLake si are indicele de sarcina 94, ceea ce inseamna ca accepta o masa maxima de 670 de kilograme daca este umflata in mod corespunzator. Indicele de viteza H sugereaza faptul ca masina echipata cu aceste anvelope poate atinge o viteza de 210 km/h.

O alta caracteristica importanta a anvelopei de iarnă cu o popularitate de invidia este nivelul de zgomot pe care il face, de 72 db, acceptabil si confortabil, precum si clasa de eficienta consum C, care garanteaza un cosum cat mai bun de combustibil.

Anvelopa Iarna 225 45 R17 Westlake Zuper

Anvelopa Iarna 225 45 R17 Westlake Zuper

Anvelopele de iarnă noi indeplinesc mai multe caracteristici si ofera cumparatorilor mai multe beneficii, printre care si rulajul in siguranta pe suprafete umede, aderenta foarte buna atat la soseaua uscata, cat si la soseaua umeda, dar si un consum de carburant mediu si un nivel de zgomot mic.

In plus, anvelopele de iarnă pot determina si viteza pe care o poate atinge autoturismul, chiar si in conditii grele de iarnă. Pneurile de iarnă simple sunt foarte eficiente, insa cele ranforsate sunt mult mai bune, avand indici de sarcina superiori si o carcasa mult mai rezistenta. Important este si bugetul alocat achizitionarii anvelopelor de iarnă, precum si brandul preferat de catre cumparatori, un brand de renume aducand intotdeauna mai bune caracteristici si o garantie mai mare a anvelopelor de iarnă.

De ce trebuie să ții cont?

    Arată Cuprinsul