Jump starter auto pret | Ghid, Pareri si Recomandari pentru 2022!

Jump starter auto - Serioux SRXA11K200A

Jump starter auto - NOCO Genius GB40 BOOST Plus

Jump starter auto - Foxsur

Directorul Echipei De Recenzii

Cum Am Decis

10 Produse

5 Ore

9 Recenzii

De ce să ai încredere în noi?

DE CE SĂ AI ÎNCREDERE ÎN NOI?

Toate produsele recomandate au în spate o cercetare amănunțită a pieței, părerea experților și în cele mai multe cazuri experiența dobândită din contactul direct cu produsul. În acest fel, putem garanta pentru acuratețea ghidurilor noastre, ca dvs. să beneficiați de cele mai bune produse.

Citește mai mult

Un termen destul de recent si nu foarte cunoscut pentru conducatorii auto romani, jump starterul auto este de fapt un incarcator pentru bateria masinii, un dispozitiv portabil si foarte necesar pentru rezolvarea situatiilor de urgenta. In cazul in care masina se opreste brusc din cauza bateriei moarte, in cazul in care conducatorii auto se afla complet blocati intr-o situatie limita din care nu stiu cum sa iasa altfel decat sa ceara ajutor profesional, ajutor care de cele mai multe ori costa mult prea mult. Incarcatorul portabil sau jump starterul auto poate da viata din nou masinii, este un fel de dispozitiv de “resuscitare” a autoturismelor care se afla in pragul colapsului. Cand bateria auto moare fara niciun alt simptom si conducatorii se afla departe de casa, de un atelier auto specializat, chiar de civilizatie, singura solutie pe care o au la indemana este acest jump starter eficient.

Cel mai bun jump starter auto – Recomandari:

Jump starter auto - Serioux SRXA11K200A

Alegerea Editorului

Jump starter auto - Serioux SRXA11K200A

Un starter auto foarte serios si eficient, modelul Serioux ajuta orice conduator auto sa scape de problema bateriei “moarte”. Modelul SRXA11K200A poate porni o baterie moarta in doar cateva secunde, in conditii de maxima siguranta.

Acest starter auto care ca si principal avantaj ultra-portabilitatea, faptul ca este usor de manevrat, are un design modern si este principalul aspirant la titlul de cel mai bun demaror al anului pentru bateriile de 12 volti.

Produsul are un port USB de 5 Volti incorporat pentru incarcarea produselor electronice si 3 moduri cu lanterna LED: normal, iluminat intermitent si SOS. Se poate folosi atunci cand conducatorii auto inspecteaza motorul, schimba o anvelopa sau avertizeaza traficul, dar si pentru a apela la servicii de urgenta.

Nu in ultimul rand, starterul auto poate functiona ca si un powerbank cu port USB de 5 V 2.1 A/ 2.0A. Fiind foarte mic, poate fi usor de depozitat si de transportat. Specificatiile tehnice ale acestui starter auto multifunctional Serioux includ curentul maxim de incarcare, cu valoarea de 400 de amperi si curentul maxim de pornire, de 200 de amperi.

Puncte forte:

 • Tip: Acumulator extern multifunctional
 • 3 moduri Lanterna LED: normal, iluminat intermitent si SOS

Jump starter auto - NOCO Genius GB40 BOOST Plus

Cel Mai Popular

Jump starter auto - NOCO Genius GB40 BOOST Plus

Jump starterul este de fapt un robot de pornire, marca NOCO Genius, ce livreaza 1000 de amperi pentru a porni o baterie in doar cateva secunde. Acest dispozitiv dispune de o tehnologie de siguranta patentata, ce asigura conexiuni fara scanteie si protectia impotriva polaritatii inverse. Utilizarea este sigura si usoara, dispozitivul fiind proiectat pentru masina, pentru autoturismele de teren, barci, rulote, camioane si camionete.

Dispozitivul dispune si de o lanterna LED cu sapte moduri luminoase, ce include si modul SOS si Strobe de urgenta. Aceasta lanterna se adapteaza la o varietate de situatii. Robotul de pornire asigura o energie mai mare, are nevoie de un timp de incarcare mai scurt, asigura utilizare versatila si facila.

Totodata, dispozitivul este compact si usor de utilizat, clemele sunt moderne, precise, permitand conectarea cu diferite tipuri de baterii. Este disponibil la 20 de porniri cu o singura incarcare si este mult mai usor, de pana la 8 ori mai usor, mai compact decat alte dispozitive la aceeasi putere.

Fara doar si poate, jump starterul este eficient in momente extreme si ii ajuta pe conducatorii auto sa scape din momentele jenante.

Puncte forte:

 • Tip: Portabil
 • Pentru: autoturism, camioneta, barca, rulota, TIR

Jump starter auto - Foxsur

Cel Mai Ieftin

Jump starter auto - Foxsur

Redresorul auto reprezinta o metoda inedita de incarcare a bateriilor. Acest dispozitiv smart nu va lasa acumulatorul masinii sa imbatraneasca. Pentru un acumulator auto, timpul optim pentru incarcarea reparatorie prin impulsuri este de 8 ore pentru motociclete si pentru motociclete, ATV este de 5 ore.

Acest dispozitiv are un microprocsor de control cu incarcare automata in trei trepte, potrivita pentru majoritatea tipurilor de baterii, inclusiv baterii de calciu, gel, baterii umede sau AGM. Redresorul este proiectat pentru o baterie de 4 Ah pana la 100Ah. Inainte de a investi in acest produs, cumparatorii trebuie sa verifice capacitatea bateriei pentru ca nu functioneaza pentru baterii de 24 V, iar orice conectare la baterii de camion va duce la pierderea automata a garantiei.

Redresorul auto este portabil, destinat uzului rezidential, are un raport calitate-pret foarte bun, este surprinzator de eficient si functioneaza conform specificatiilor. Fara doar si poate, investitia intr-un redresor auto de inalta calitate  este o investitie in viitorul autoturismului si in siguranta la volan.

Puncte forte:

 • Tip: Portabil
 • Baterie auto compatibila: AGM, Ca/Ca, EFB, Gel, Li-Ion, MF, MGM
 • Greutate: 0.32 Kg

Jump starter auto - Telwin ALASKA 150 START

Jump starter auto - Telwin ALASKA 150 START

Robotul de pornire auto este de fapt un incarcator de baterie cu control electronic al incarcarii, cu pornire si oprire automata si este destinat incarcarii bateriilor pe baza de acid de 12 V si pana la 200 Ah (vehicule, motociclete, autoutilitare, autoturisme).

Optiunile de incarcare ale acestui dispozitiv sunt: Boost pentru incarcare rapida, optiunea de incarcare automata Tronic si optiunea de intretinere. Este destinat bateriilor din clasa GEL, WET, AGM, SPIRAL, MF. Are functie start pentru pornirea directa a motocicletelor cu acumulatori de 12 V de maxim 20 Ah.

Produsul permite vizualizarea curentului de incarcare si dispune chiar de LED de avertizare pentru a indica starea de incarcare a bateriei, respectiv sfarsitul termenului de incarcare si protectia impotriva suprasarcinilor.

Tensiunea de alimentare este de 220 V, puterea absorbita la incarcare este de 0.22 kW, iar tensiunea de incarcare/ pornire este de 12 V. O alta caracteristica tehnica este capacitatea minima si maxima de referinta 15h: 10/200AH.

Greutatea produsului este de aproape 6 kilograme, dar acest lucru nu ii stirbeste portabilitatea. Este un produs destinat uzului rezidential si se va dovedi extrem de eficient in situatii delicate.

Puncte forte:

 • Tip; Portabil
 • Baterie auto compatibila: Plumb si acid Gel, AGM, EFB, MF
 • Greutate: 5.9 Kg

Redresor auto - Moto

Redresor auto - Moto

Un redresor auto este un accesoriu foarte important care nu trebuie sa lipseasca din “trusa de prim ajutor” al proprietarilor de autoturisme care stiu ce inseamna sa se afle in mijlocul pustietatii sau, dimpotriva, in mijlocul celei mai aglomerate intersectii, si masina sa nu vrea sa porneasca.

Redresorul auto extinde viata bateriei auto si poate fi folosit si in situatii de urgenta. Acest model este potrivit pentru acumulatorii tip plumb acid de 6 sau de 12 Volti. Proprietarii autoturismelor sau vehiculelor motorizate trebuie sa citeasca cu mare atentie instructiunile din interior inainte de utilizare.

Acest produs dispune de protectie termica impotriva suprasarcinilor si in cazul producerii unui scurt-circuit redresorul se va opri automat, apoi va reporni dupa cateva minute. Modelul este dotat cu 6 leduri care indica nivelul de incarcare.

Tensiunea de iesire a redresorului este de 12 V, curentul maxim de incarcare este de 6 Amperi, iar tensiunea de alimentare este de 230 de Volti. Cu o greutate de doar 1.5 kilograme si dimensiuni medii, acest redresor poate fi purtat in masina pentru situatii de urgenta.

Puncte forte:

 • Tip: Portabil
 • Baterie auto compatibila: Plumb si acid
 • Greutate: 1.5 Kg

Pe baza caror criterii alegi un jump starter auto?

Un jump starter auto nu se cumpara la intamplare, proprietarii autoturismelor trebuie sa inteleaga faptul ca foarte scump nu echivaleaza cu un produs foarte bun si ca nu pretul face diferenta. Aceste caracteristici de achizitie, pe scurt, includ:

 • Sistemul de suspensie maxima

Acesta depinde de fiecare autoturism in parte. Suportul maxim variaza de la 200 la 20000 de Amperi. Curentul de varf maxim al starterului este determinat de capacitatea motorului masinii. Un jump starter auto poate porni motoarele pe benzina cu o capacitate de pana la 6 litri si cele de motorina cu o capacitate de pana la 3 litri.

 • Curentul de incarcare al bateriei autoturismului

Curentul de incarcare al bateriei auto este un alt criteriu de achizitie foarte important, jump starterul fiind proiectat sa incarce bateria intr-o faza lenta.

 • Portabilitatea jump starterului auto

Jump starterul auto trebuie sa fie un dispozitiv mic si portabil, un dispozitiv menit sa usureze viata conducatorilor auto, nu sa o ingreuneze. Acest dispozitiv se va dovedi de un real folos in situatii limita si nu trebuie sa ocupe foarte mult loc in masina.

 • Afisajul LCD si butoanele de control

Orice jump starter auto bun trebuie sa fie eficient si sa dispuna de un ecran LCD  ce poate afisa starea bateriei, efectuand verificarea acesteia. Acesta este un mod foarte convenabil de interactiune a utilizatorului cu jump starterul auto.

 • Caracteristici si elemente suplimentare

Un jump starter auto bun trebuie sa fie dotat cu cleme, lanterne LED de buna calitate si cu o putere mare, dar si cu porturi USB menite sa incarce telefoanele, laptopurile si alte dispozitive de acest gen.

 • Modurile de lucru

Un jump starter auto bun foloseste un circuit electronic pentru a controla incarcarea acumulatorului si permite selectarea mai multor moduri de incarcare, si anume modul normal, rapid si intermitent.

 • Butonul de pornire/oprire

Conectarea gresita a bornelor bateriei este o realitate cu care se confrunta foarte multi utilizatori, de aceea un model de jump starter cu buton de pornire/ oprire se va dovedi optiunea ideala. Acesta poate fi folosit dupa ce totul a fost conectat corect, iar utilizatorul este sigur ca a respectat toti pasii descrisi in manual.

 • Temperatura de functionare

Modelele de jump startere auto vin cu anumite clarificari in ceea ce priveste folosirea acestora. Utilizatorii trebuie sa se intereseze si de temperatura de functionare. Este important ca acestea sa functioneze si la temperaturi foarte joase, iarna, dar si la temperaturi mari. Intervalul de -20 / +60 de grade Celsius este suficient.

 • Protectia la apa si praf

Aceasta protectie este foarte importanta pentru utilizatorii jump starterelor auto. In cazul modelelor care trebuie folosite la fata locului, pe masina, acestea trebuie sa aiba un minim de protectie la stropi de apa si la umezeala, pentru ca bateria masinii ii poate lasa pe proprietari atunci cand ploua sau ninge afara.

De ce sa investesti intr-un jump starter auto?

Un jump starter auto este un echipament ce nu trebuie sa lipseasca niciunul sofer modern si interesat de starea in care se afla vehiculul, astfel incat sa circule in mod corespunzator. Bateria auto este una din cele mai importante componente ale masinii, iar fara aceasta componenta, vehiculul nu poate functiona in mod corespunzator. Uneori, conducatorii auto pot vedea o eroare pe bord din cauza nivelului insuficient de functionare al bateriei, alteori se poate ca bateria sa “moara” brusc si proprietarul sa isi dea seama de acest lucru abia atunci cand masina nu porneste in repetate randuri, desi are suficient de mult combustibil.

Acest dispozitiv este foarte important pentru conducatorii auto deoarece ii ajuta sa iasa din situatii limita fara a apela la ajutorul prietenilor sau chiar la ajutorul firmelor de tractari.

Jump starterul auto trebuie sa fie compatibil cu bateria masinii pentru care este achizitionat

Cel mai important lucru pe care trebuie sa il faca soferii care cauta un jump starter auto este sa gaseasca un model care se potriveste cel mai bine cu bateria masinii personale. Este foarte important ca jump starterul auto sa fie compatibil din punct de vedere al tensiunii. Cel mai adesea, bateriile masinilor au tensiunea de 12 V, de aceea este necesar un jump starter auto compatibil cu aceasta tensiune.

Cei care detin modele SUV sau masini mari, vor avea nevoie de un jump starter auto care sa fie compatibil cu modelele de baterii de 24 V. Pe piata exista si modele ce pot fi folosite pentru a incarca si readuce la viata ambele tipuri de vaterii.

Dimensiunea, greutatea si designul jump starterului auto

Jump starterul auto are o dimensiune mica, in general, deoarece portabilitatea este un punct forte al dispozitivului. Practic, atunci cand acumulatorul nu mai vrea sa porneasca dintr-un motiv sau altul, atunci cand conducatorii auto raman fara baterie, este suficient sa conecteze acest mic si elegant jump starter auto care este dotat si cu o lanterna LED de ultima generatie si cu cleme corespunzatoare prinderii.

Protectie si functii de siguranta

Unul din cele mai importante criterii de alegere a unui jump starter auto este siguranta in utilizare. Acest dispozitiv trebuie sa fie usor de folosit si sigur, chiar si de catre cei mai neexperimentati dintre soferi. Instructiunile de utilizare sunt foarte importante si trebuie citite de catre utilizator. Manualul starterului nu se arunca, ci se pastreaza alaturi de acest dispozitiv, in masina.

Este important ca un jump starter auto sa nu supraincarce bateria, acest lucru deteriorand-o. de asemenea, avand in vedere ca orice baterie auto functioneaza pe vaza unor substante chimice periculoase, orice esec al utilizatorilor de a porni in mod necorespunzator bateria se poate dovedi un real dezastru.

Un jump starter auto bun va avea protectie la supraincarcare, dar va arata si nivelul de incarcare al bateriei, permitand utilizatorilor sa aprecieze cat timp mai dureaza pana la finalizarea sarcinii. Nu in ultimul rand, dispozitivul trebuie sa protejeze acumulatorul in cazul conectarii defectuoase a clestilor la bornele plus si minus.

Cele mai bune accesorii ale unui jump starter auto

Cum orice jump starter auto este ales pentru pornirea rapida a autoturismelor a caror baterie “a murit”, este important ca accesoriile sa fie de cea mai buna calitate. Astfel, produsele trebuie sa contina in pachet clesti speciali pentru borne, clesti izolati in mod corespunzator, dar si o lanterna LED de mare capacitate.

Jump starter auto vs. redresor auto – care sunt principalele diferente si care este cea mai buna solutie pentru o baterie auto moarta?

O baterie auto moarta poate tine pe loc chiar si cea mai performanta masina. De aceea, este important ca in portbagaj sa existe un jump starter si in garaj sa existe un redresor auto pentru a putea recupera bateria si pentru ca aceasta sa porneasca in caz de nevoie.

Atat redresorul auto, cat si jump starterul permit conducatorilor auto sa plece la drum de la prima cheie si prelugesc durata de viata a bateriei masinii in mod semnificativ pana la inlocuirea acesteia.

 • Ce este redresorul auto?

Redresorul auto este folosit pentru a incarca o baterie foarte descarcata si nu poate fi utilizat pentru pornirea autoturismului, care necesita un curent de pornire mult mai puternic. Un redresor clasic se foloseste conectat la priza si necesita scoaterea bateriei din masina. Redresoarele de calitate controleaza incarcarea bateriei cu un microprocesor ce tine cont in orice moment de tensiunea masurata a bateriei, de gradul de incarcare si care protejeaza la  supraincarcare acumulatorul auto.

 • Ce este jump starterul auto?

Jump starterul auto nu are inca o denumire in romana care sa il defineasca. Este un produs modern, recent intrat pe piata din tara si are rolul de a oferi suficient curent pentru pornirea oricarui autoturism aflat in imposibilitate de miscare, asistand demarorul. Dupa pornire, bateria se va incarca folosind energie de la motor. Jump starterul este mult mai compact decat redresorul, foloseste o baterie interna si se conecteaza direct la bornele acumulatorului, fara a fi necesara scoaterea de sub capota masinii.

In urma acestor aspecte, cu siguranta conducatorii auto si proprietarii de autoturisme au oportunitatea de a cumpara cel mai bun jump starter auto, potrivit nevoilor lor.

Iti recomandam sa citesti si parerea noastra precum si ghidul de cumparare al covoraselor auto, primul contact cu care o persoana o are atunci cand urca in masina dumneavoastra. Iar daca vrei sa poti pune muzica de pe orice device cu bluetooth, cel mai bun modulator fm.

De ce trebuie să ții cont?

  Arată Cuprinsul