Tester auto Delphi DS150E – Pareri si Ghid!

Directorul Echipei De Recenzii

Cum Am Decis

1 Produse

3 Ore

5 Recenzii

De ce să ai încredere în noi?

DE CE SĂ AI ÎNCREDERE ÎN NOI?

Toate produsele recomandate au în spate o cercetare amănunțită a pieței, părerea experților și în cele mai multe cazuri experiența dobândită din contactul direct cu produsul. În acest fel, putem garanta pentru acuratețea ghidurilor noastre, ca dvs. să beneficiați de cele mai bune produse.

Citește mai mult

Testerul auto Delphi DS150E este o achizitie utila si necesara fiecarui conducator auto si proprietar al unui autoturism care doreste sa aiba grija de starea mijlocului de transport fara de care activitatile zilnice nu sunt posibile. Testerul auto Delphi DS150E se va dovedi o investitie inspirata, care permite diagnosticarea diferitelor defectiuni auto, permitandu-le conducatorilor sa fie pregatiti inainte de a porni la drum. De asemenea, un astfel de dispozitiv se va dovedi ideal si mecanicilor auto sau persoanelor care doresc sa isi cumpere un autoturism la mana a doua, acesta putand fi verificat chiar inainte de a face achizitia.

Tester auto Delphi – Recomandarea e-transport

Tester auto delphi

Tester auto delphi

Modelul de tester auto Delphi DS50E este disponibil cumparatorilor in magazinele de specialitate, dar si in magazinele online, avand o interfata multimarca, ideala atat pentru uz personal, cat si pentru service-urile auto profesionale.

 

Cu acest tester se pot testa atat autoturisme, cat si camioane si autoutilitare, cu mentiunea ca in cazul autoturismelor mai vechi de 2001 sau la anumite camioane sau autoutilitare sunt necesare cabluri adaptoare care se achizitioneaza separat.

Testerul Delphi DS150E nu poate testa chiar toate vehiculele existente pe piata, insa programul acopera un numar foarte mare de modele disponibile. Pentru instalarea softului este necesara dezactivarea antivirusului sau activarea exceptiei la scanare. In caz contrar, utilizatorii pot experimenta probleme la instalare, iar programul va deveni ulterior neutilizabil.

Functiile testerului Delphi DS150E includ citirea si stergerea codurilor de eroare de pe sistemele masinii, afisarea informatiilor si salvarea acestora in timp real, precum si activarea si calibrarea componentelor. In plus, acest tester reseteaza intervalele de service, avand si functia de regenerare a filtrului de particule. In cazul modelelor noi de BMW si VAG, testerul poate indeparta pistoanele de frana in momentul schimbarii placutelor, iar in cazul autoturismelor Mercedes, poate dezactiva SBC-ul din aceleasi motive.

Testerul se foloseste numai impreuna cu dispozitivele compatibile si sistemele de operare anterior descrise. De mentionat este faptul ca testerul vine echipat cu o interfata diagnoza Delphi DS150E Bluetooth, cu un DVD soft 2016 si cu un cablu USB foarte important pentru realizarea conexiunii.

Echipamentul de diagnosticare profesional cu 16 pini este disponibil in limba romana, maghiara si engleza, pentru functiile de citire coduri de eroare, stergerea erorilor si pentru resetare. Cu certitudine cumparatorii se vor arata interesati de acest produs pe baza parerilor consumatorilor, care sustin ca functioneaza perfect pe o gama larga auto, acest lucru fiind sustinut mai ales de reprezentantii service-urilor auto.

Un produs excelent, care are inclusa si limba romana, utila proprietarilor de autoturisme care nu au cunostinte tehnice avansate de limba engleza, testerul Delphi DS150E se instaleaza usor, functioneaza excelent si are o compatibilitate excelenta cu sistemele de operare mentionate anterior.

Testerul este echipat cu o tehnologie unica permitandu-i sa fie folosit pe aproape toate tipurile de vehicule, cu mici exceptii, indiferent de nivelurile de tensiune si de standardele de comunicare. In cazul in care vehiculele nu folosesc conectorul standard OBD 16 pini, exista un set complet de cabluri adaptoare personalizate.

Alte functii importante ale modelului de tester auto Delphi DS150E includ:

  • Functia ISI – permite scanarea rapida a tuturor componentelor si sistemelor masinii atunci cand utilizatorii nu sunt siguri ce cod de motor are autoturismul respectiv;
  • Alerta de problema voltaj – functie utila in momentul conectarii testerului la o masina ce prezinta probleme cu tensiunea;
  • Functia DEMO – utila cumparatorilor care vor sa se familiarizeze cu softul fara a fi nevoiti sa conecteze testerul la autoturism;
  • Flight recorder – functie deosebit de utila in modul test drive.

Testerul auto Delphi DS150E este o achizitie utila si necesara fiecarui conducator auto si proprietar al unui autoturism care doreste sa aiba grija de starea mijlocului de transport fara de care activitatile zilnice nu sunt posibile. Testerul auto Delphi DS150E se va dovedi o investitie inspirata, care permite diagnosticarea diferitelor defectiuni auto, permitandu-le conducatorilor sa fie pregatiti inainte de a porni la drum. De asemenea, un astfel de dispozitiv se va dovedi ideal si mecanicilor auto sau persoanelor care doresc sa isi cumpere un autoturism la mana a doua, acesta putand fi verificat chiar inainte de a face achizitia.

Testerul auto se va conecta la sistemul auto pentru a detecta defectiunile existente si pentru a propune solutii pentru acestea. Nu numai ca testerul va asigura o buna functionare a autoturismului, evitand surprizele neplacute la drum lung, ci va elimina necesitatea de a arunca diferite piese sau componente auto despre care conducatorii auto pot crede ca nu mai sunt functionale, cand de fapt trebuie doar alimentate sau curatate.

Ce tip de tester auto este recomandat de specialisti?

Pe piata exista mai multe modele de aparate de tip tester auto, atat dispozitivele de diagnoza universale, cum ar fi cititoarele de coduri, dar si interfete electronice de testare si testere pentru acumulatoarele automate, analizarea gazelor, forta de franare, alternator, manometre pentru a testa presiunea din pneuri, testele de lichid de frana sau injectie de carburant.

Un tester auto marca Delphi, model DS150E, reprezinta o investitie de bun augur, cu o utilitate importanta atat pentru proprietarii de autoturisme, cat si pentru service-urilor auto. Cu ajutorul acestui model se pot testa autoturisme, autoutilitare si camioane, functionand atat la 12V cat si la 24V.

Totodata, pe piata exista testere auto analogice sau digitale, cu monturi magnetice, masuri de siguranta, cu un ecran luminos si generos, cu posibilitatea identificarii problemelor prin intermediul unor simboluri.

Ce functii au testerele auto?

Testerele auto disponibile pe piata la acest moment pot avea mai multe functii, iar cele mai importante care trebuie mentionate sunt:

  • Afisarea directa a codurilor pe display, pentru a putea fi programat testerul in vederea controlarii diferitelor componente si redarii unor valori cat mai apropiate de starea reala;
  • Display generos si luminos, care sa poata permite redarea si citirea starii mai multor componente auto in acelasi timp;
  • Prezenta unei camere foto si a unei lanterne, care sa permita fotografierea defectiunii, astfel incat conducatorii auto sau mecanicii sa poata solicita parerea unui tehnician sau a specialistilor in mediul online, pe forumurile de profil;
  • Alimentarea pe baterii sau prin conectarea la soclul bateriei auto.

Conectivitatea si compatibilitatea cu autoturismul a testerului auto

Aceste criterii in alegerea unui tester auto profesional sunt foarte importante. Dispozitivele de testare pot fi livrate cu un CD pe care sunt stocate codurile de diagnosticare insotite de semnificatie, dar sunt si modele care afiseaza codurile direct pe ecran si pot fi conectate prin cablul USB. Testerul Delphi DS150 E, spre exemplu, nu este compatibil cu Android sau iOS, functionand numai impreuna cu un calculator, laptop ori tableta cu Windows (XP, Vista, modelele 7, 8 sau 10) pe 32/64 biti. Testerul are un cablu USB si un DVD soft 2016 pentru Cars&Trucks, dar si o interfata de diagnoza prin Bluetooth.

De ce trebuie să ții cont?

    Arată Cuprinsul