Transport persoane Romania Germania | Tot ce trebuie sa stii!

In timp ce unii romani pleaca in Germania pentru a vizita frumusetile acestei tari renumita pentru oamenii corecti si cinstiti si pentru curatenia strazilor, alti romani decid sa emigreze in speranta ca vor gasi un trai mai bun. Locurile de munca in Germania sunt foarte bine platite, iar oportunitatile de cazare numeroase.

Germania este una din cele mai vizitate tari ale Europei, poate si pentru trecutul furtunos, dar si pentru obiectivele turistice. In plus, Germania se situeaza pe primul loc in topul clasamentului tarilor cu cele mai bune oportunitati de munca.

Cat costa un bilet Romania-Germania?

Persoanele care doresc sa beneficieze de transport Romania-Germania pot apela la serviciile profesionistilor care asigura transport de cea mai buna calitate, plecari frecvente la ore prestabilite, cu un program foarte bine alcatuit. Orele si statiile de imbarcare se comunica dinainte clientilor, iar biletele pot fi achizitionate din mediul online.

Pornind de la cateva sute de lei, un bilet Romania-Germania este cea mai buna optiune pentru romanii care doresc sa plece la munca in aceasta tara sau pur si simplu intr-un mic concediu. Pretul transportului Romania-Germania este accesibil, in raport cu siguranta, confortul si profesionalismul pe care il ofera aceste servicii calatorilor.

Alegand serviciile de transport persoane Romania-Germania, calatorii beneficiaza de un pret corect, pe care il pot calcula online, in functie de orasul din care se pleaca si orasul in care doresc sa ajunga, de data la care calatoresc si de distanta parcursa. Rezervarile se pot face online, pe pagina pe care vor afla si pretul platit pe bilet. Se pot rezerva, asadar, bilete de microbuz pentru Germania la preturi foarte avantajoase, cu posibilitatea obtinerii reducerilor pentru biletele copiilor sau grupurilor.

Cat dureaza transportul cu autocarul?

Cum distanta Romania-Germania este destul de mare, de minim 1500 de kilometri, calatorii se pot dovedi destul de nerabdatori sa ajunga la destinatie. In plus, este nevoie de pauze pentru ca soferii sa poata duce in siguranta pasagerii, fara a fi implicati in accidente din cauza oboselii si neatentiei. Conform calculatorului online, o calatorie Bucuresti – Frankfurt dureaza aproximativ 31 de ore, ceea ce inseamna ca pana in Germania calatorii vor parcurge o zi si jumatate. Conditiile din autocare sunt foarte bune, astfel incat calatorii sa nu se confrunte cu dureri de spate, iar standardele de igiena sunt cele mai inalte, procedurile fiind adaptate pandemiei cauzata de COVID-19.

Concret, chiar daca drumul parcurs pana in Germania este lung, confortul asigurat de scaunele mari, accesul la toaleta, la Wi-Fi si la prize le asigura oamenilor o calatorie foarte placuta si ii ajuta sa se bucure de drum. Biletul pentru care platesc cateva sute de lei garanteaza calatorilor un loc confortabil la bord, iar orarele precise ale autocarelor si punctualitatea soferilor ii ajuta sa economiseasca si timp. Autocarul este cel mai ecologic mijloc de transport, foarte confortabil si foarte sigur.

Ce acte sunt necesare pentru plecarea cu autocarul din Romania catre Germania?

Pentru a pleca cu autocarul din Romania in Germania, calatorii vor avea nevoie de cartea de identitate sau pasaportul valabil, pentru identificare.

Ce acte sunt necesare pentru plecarea cu autocarul din Romania catre Germania cu persoane minore?

Minorii insotiti de un parinte au nevoie de declaratia celuilalt parinte, practic de o imputernicire. In cazul in care minorii sunt insotiti de o alta persoana decat parintii, este necesara o procura de la ambii parinti si cazierul insotitorului.

Ce alte servicii mi se mai pot pune la dispozitie pe perioada calatoriei?

Serviciile puse la dispozitie pe perioada calatoriei sunt diverse. Calatorii au oportunitatea de a descoperi Europa cu autocarele verzi, pentru a vizita rudele sau familia din Germania, pentru a merge la locul de munca sau pentru a vizita obiectivele turistice impresionante.

Serviciile de transport Romania-Germania sunt de inalta calitate, ieftine si simplu de utilizat. Pe tot parcursul drumului, calatorii au timp sa isi faca prieteni noi, sa socializeze, sa povesteasca experiente, intamplari si idei noi. De asemenea, timpul petrecut in autocar va trece mult mai repede pe telefonul mobil sau pe tableta, unde oamenii pot sta conectati tot timpul drumului, gratie sistemului Wi-Fi. De asemenea, calatorii pot viziona stiri sau emisiuni pe ecranele LCD din interiorul autocarelor.

Serviciile asigurate in autocarele pe drumul Romania- Germania ofera calatorilor garantia ca se vor simti foarte confortabil pe tot parcursul calatoriei. La bordul autocarelor, calatorii beneficiaza de Wi Fi gratuit, de spatiu suplimentar pentru picioare, de gustari si de bauturi, de asemenea de prize si spatiu generos pentru depozitarea bagajelor.

In autocarele Romania-Germania se pot achizitiona gustari si bauturi racoritoare de la personalul foarte prietenos. In plus, scaunele cu spatii suplimentare pentru picioare sunt extrem de confortabile, fiind dotari moderne pentru calatoriile lungi.

Prizele sunt necesare pentru navigarea pe internet, pentru a discuta cu prietenii sau pentru a lucra pe laptop. Toaletele de la bordul autobuzelor reprezinta un plus de confort si de siguranta pentru calatorii care nu pot astepta urmatoarea oprire pentru a-si rezolva necesitatile fiziologice.

Serviciile pentru calatorii cu bagaje sunt de cea mai bun calitate, pentru ca autocarele ofera spatiu suficient. Bagajele de mana pot fi depozitate in compartimentul de deasupra scauului, iar soferii vor ajuta persoanele transportate sa isi puna bagajele mai mari in portbagajul autocarului.

Transportul persoanelor direct la adresa. Ce este?

Pe langa faptul ca toate persoanele care aleg serviciile de transport Romania-Germania cu autocarul in deplina siguranta si la preturi avantajoase au la dispozitie dotari moderne, de la aer conditionat, scaune rabatabile, Wi-Fi si pana la ecrane LCD, exista si posibilitatea transportului pana la adresa.

Multe persoane aleg sa calatoreasca in scop de serviciu sau in vacante cu ajutorul microbuzelor si autocarelor si nu cu avionul, din motive personale sau de sanatate,. De aceea, transportul pana la adresa este extrem de important, mai ales pentru calatorii care se afla pentru prima data in Germania si nu au decat o adresa de destinatie la care trebuie sa ajunga, dar nu si indicatii.

Este foarte important ca inainte de a porni la drum catre o anumita destinatie, clientii unei companii de transport sa se intereseze daca vor fi transportati direct la adresa la care trebuie sa ajunga. Astfel, din Romania se efectueaza plecari catre Germania si catre alte 34 de state europene, folosind autocare dotate la standarde inalte, conduse de soferi profesionisti cu experienta. Calatoria cu autocarul se opreste in principalele autogari ale Germaniei, calatorii fiind preluati de catre microbuze partenere si condusi pana la destinatie, acest lucru neimplicand costuri suplimentare.

Pe o piata foarte competitiva si in continua inovare si schimbare, oferta companiilor de trasport persoane Romania-Germania este extrem de variata, cu plecari din orase mari sau mici catre diferite localitati din Germania. Astfel, calatorii pot ajunge in siguranta pana la resedinta din Germania sau pana la adresa locului de munca.

Ce bagaj si cat de mare?

Un aspect foarte important care ii intereseaza pe calatori este ce bagaj pot transporta. Bagajul pe care il transporta poate fi de mari dimensiuni sau de mici dimensiuni. Cert este ca persoanele care pleaca in Germania in concediu nu au nevoie de bagaje foarte voluminoase, insa persoanele care intentioneaza sa se mute pe o perioada de cateva luni cu serviciul vor avea un bagaj mult mai voluminos.

Concret, biletul Romania-Germania include transport gratuit pentru:

 • Un bagaj de mana cu greutatea de 7 kilograme, cu dimensiuni de 42 x 30 x 18 cm. Acest bagaj se va depozita sub scaun sau in compartimentul de deasupra scaunului. Se recomanda ca obiectele de valoare, precum acte de identitate, dispozitive electronice sau alte produse valoroase sa fie tinute in geanta luata in autocar.
 • Un bagaj de cala, cu greutatea maxima de 20 de kilograme si dimensiuni de 80 x 50 x 30 cm. Acest bagaj va fi depozitat in portbagajul autocarului inainte de imbarcare. Soferul ii va ajuta pe calatori sa isi depoziteze bagajele si le vor eticheta cu numele si adresa acestora.

Bagajele suplimentare pentru care calatorii platesc in plus, includ:

 • Bagajul suplimentar ce va fi inregistrat online, in timpul achizitionarii biletului sau apeland la serviciul de relatii clienti.
 • Bagajul special – este permis un singur bagaj special pentru fiecare pasager, va fi inregistrat cu cel mai devreme 48 de ore inainte de plecare si poate include instrumente muzicale de mari dimensiuni, bagaje sport sau altele.
 • Biciclete – este permisa luarea bicicletei in autocarul Romania-Germania, cu conditia sa nu fie biciclete electrice.
 • Instrumente muzicale – calatorii pot lua instrumente muzicale mici sau mari intr-o carcasa pentru a se evita potentialele daune.
 • Carucioare – se pot lua si carucioare pentru copii, cate un carucior per pasager. Acestea sunt transportate gratuit.
 • Scaune cu rotile sau carje – se pot transporta aceste dispozitive de catre persoanele cu mobilitate redusa.
 • Animale – animalele de companie nu sunt acceptate in autocarele Romania-Germania, cu exceptia animalelor care insotesc persoanele cu dizabilitati.

De ce trebuie să ții cont?

  Arată Cuprinsul